Home

Hoe Relifo begon:

Het was 1958 toen Jan Beek in de Oranje Boomstraat in Rotterdam met Relifo begon. Vanaf dat moment was het lichtdrukken wat de klok sloeg. Met ammoniak en zeer lichtgevoelig papier werd er aan de lopende band geproduceerd. Al snel kwam broer Gerrit Beek bij Relifo werken en flink wat jaren stapte ook Wim, de zoon van Jan in het bedrijf. Relifo is dan ook een echt Rotterdams familiebedrijf van de oude stempel. In de jaren die volgden, groeide Relifo mee met de ontwikkelingen in de reprografische branche, gingen Jan en Gerrit met pensioen en kreeg Wim de leiding.

Wat Relifo doet:

Relifo plot, print, kopieert, scant, maakt boekjes, jaarverslagen en posters. Daar hebben we 'alleskunners' van machines voor die perfecte kwaliteit in zowel zwart/wit als fullcolor laten zien. U kunt altijd bij ons binnenlopen, maar als het om hele grote bestanden gaat, kunt u die uploaden of per mail versturen. Of u nu langskomt of werk per email verstuurt, wij pakken in no-time uw werk op! Met de hypermoderne laserprinters reproduceren wij alle formaten, va A-5 tot A-0 en zelfs nog groter!


Waar vindt u Relifo:

Via de Hooimarkt en de Willem Ruyslaan streek Relifo in 1985 neer op de Admiraliteitskade (achter de Maasboulevard), een centrale en goed bereikbare plek in de stad. Daar gebeurde het allemaal!